Cele mai codependente 4 zodii

Codependența este definită ca o dinamică a relației în care o persoană își asumă rolul de "dăruitor", sacrificându-și propriile nevoi și bunăstarea de dragul celuilalt, "cel care primește".

În timp ce toți ne luptăm să găsim un echilibru, în toate relațiile noastre, romantice sau de altă natură, există printre noi oameni care sunt predispuși să se regăsească în relații codependente.

Iată care sunt cele mai codependente 4 zodii:

 

Rac


Extrem de grijuliu, Racul a scris practic manualul despre codependență.

În relațiile romantice și în prietenii, nu există nimic ce acest semn de apă nu ar face pentru a-și menține relațiile pe linia de plutire.

Cunoscut sub numele de Mama Zodiacului, Racul tinde să fie puțin lipicios, pur și simplu pentru că crede că poate rezolva orice problemă pe care o ai.

Ai nevoie de un loc unde să te stai? Își va oferi casa.

Ai nevoie de haine pentru un interviu? Îți va oferi sacoul lui. Ai nevoie să ajungi la aeroport? Își va anula orice plan pentru a te duce acolo. Totul pentru că îi este frică să nu fie catalogat drept o persoană căreia nu îi pasă.

Gemeni


Renumiți pentru natura lor indecisă, este foarte ușor pentru Gemeni să se regăsească în relații codependente cu zodii ferme și cu putere de decizie, cum ar fi Capricornii sau Taurii.

Și, deși pare o dinamică echilibrată, Gemenii pot ajunge să pară puțin disperați sau neautentici, deoarece nu pot face alegeri ferme pentru ei înșiși.

Vor dori să vorbească despre fiecare decizie, mare sau mică, pur și simplu pentru că sunt nesiguri.

Nu numai asta, dar pentru că aceste semne de aer sunt energice și extrem de sociabile, vor dori să le ții companie oriunde ar merge, fie că este la o nuntă, la spălătorie sau chiar la baie.

Gemenii sunt genul de oameni care trebuie să aibă pe cineva în preajmă tot timpul și vor trece de la o relație la alta pentru a se asigura că nu sunt singuri.

Pești


Aceste semne de apă extrem de intuitive și empatice au reputația de a fi singuratice, dar tocmai acesta este motivul pentru care pot avea tendințe de codependență.

Peștii nu sunt ca Berbecul, Balanța sau Săgetăorii. Se întâlmplă foarte rar să-i surprinzi în fruntea grupului sau căutând direct atenție.



În cea mai mare parte, preferă să stea în umbră, motiv pentru care atunci când găsesc oameni care le permit să lase garda jos și să se exprime liber, vor face orice pentru a menține acea relație.

Deoarece Peștii sunt atât de pretențioși în ceea ce privește compania pe care o păstrează, să fii în cercul lor personal înseamnă că vor face orice să te mențină acolo.

Vor fi prezenți în mod constant, vor merge la petrecerea la care vrei să mergi, chiar dacă nu își doresc deloc și îți vor alimenta orice obicei prost pe care îl ai dacă asta înseamnă că vei rămâne doar puțin mai mult timp alături de ei.

Balanță


Simbolizat de o balanță, pur și simplu nu există niciun alt semn care să fie atât hotărât să mențină lucrurile pe o pantă constantă ca Balanța.

Deși nu va dura mult, pentru că Balanțele sunt de fapt spirite libere și nu le place să fie în medii înăbușitoare, nu le deranjează să-și lase nevoile deoparte dacă asta înseamnă să te facă fericit...

pe moment.

Aceste semne care se fac atât de plăcute oamenilor vor ajuta pe oricine, vor avea grijă de nepoata ta de 5 ani și vor veni la cina de duminică cu familia ta, dacă asta înseamnă să păstreze temporar pacea.

 

Sursă: purewow/ yourtango/ zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
15 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod